Om Dansk IT Sikkerhed

Dansk IT Sikkerhed er en nyhedskilde og en informationsplatform for dig der sætter digital sikkerhed i højsædet og ønsker effektiv og præcis information om cyberkriminalitet.

Det er Dansk IT Sikkerheds fornemmeste opgave, at sikre danmark mod nationale- og internationale cyberangreb.

Tilblivelsen af Dansk IT Sikkerhed (DKITS) er resultatet af en dedikeret og koordineret indsats, for at blive en af Danmark’s førende ressourcer for hjælp og information om IT-sikkerhed.

 •  - 2. Juli 2019 – Launch

  Dansk IT Sikkerhed bliver lanceret som vi kender det i dag, en hjemmeside der oplyser om cybertrusler på almindeligt dansk til befolkningen.

 •  - September 2018

  Dansk IT Sikkerhed begynder så småt at starte samarbejder og gøre klar til at lancere sig som forum og oplysnings-side for både professionelle og almindelige brugere. Udgangspunktet er lagt for videreudvikling af konceptet omkring DKITS.
 •  - August 2018

  Dansk IT Sikkerhed’s team samles og begynder at udvikle hjemmesiden, de første skridt er taget for bedre at sikre Danmark gennem oplysning omkring cyberkriminalitet. Som den første af sin slags i Danmark tilbyder DKITS en platform for information og videns-udveksling udelukkende omkring hvordan, vi som danskere, sikre os selv og vores infrastruktur imod hackere og cyberkriminelle.

 •  - Marts 2018

  Ideen om Dansk IT Sikkerhed er født blandt nogle unge og entusiastiske programmører og udviklere. Danmark mangler et site der effektivt og omfattende oplyser danskerne om de voksende trusselsbillede.

DKITS Vision og værdier

Tillid

Dansk IT Sikkerhed bringer kun information og nyheder fra kilder der er blevet gennemgået og vurderet til at have en høj grad af troværdighed. På den måde kan vores læsere og medlemmer altid vide sig sikre når de modtager information fra DKITS.

Fællesskab

Vi mener hos DKITS at det er et fælles ansvar at sikre det danske erhvervsliv og privatliv imod trusler og ubudne gæster. Derfor gør vi vores bedste for at kommunikere og efterleve en fælles indsats imod de IT-Kriminelle.

Ansvar

Vi sørger selvfølgeligt for at have det højeste niveau af integritet, i forhold til både vores læsere, vores medlemmer og vores samarbejdspartnere. Fra sociale medier til netbank, er vores data og vores digitale liv er en stor del af vores hverdag. Derfor er oplysning en sag vi tager alvorligt.

Effektivitet

Som de fleste nok er klar over, så er de IT-kriminelle desværre i dag, nogle af de dygtigste udviklere og kodere på jorden. Det betyder at en cybertrussel bevæger sig med lynets hast og at både oplysning og reaktioner skal være hurtige og præcise for at sikre danmarks IT.