Om Dansk IT Sikkerhed

Dansk IT Sikkerhed er en nyhedskilde og en informationsplatform for dig der sætter digital sikkerhed i højsædet og ønsker effektiv og præcis information om cyberkriminalitet.

Det er Dansk IT Sikkerheds fornemmeste opgave, at sikre danmark mod nationale- og internationale cyberangreb.

Tilblivelsen af Dansk IT Sikkerhed (DKITS) er resultatet af en dedikeret og koordineret indsats, for at blive en af Danmark’s førende ressourcer for hjælp og information om IT-sikkerhed.

[extlsc id="3325"]

DKITS Vision og værdier

Tillid

Dansk IT Sikkerhed bringer kun information og nyheder fra kilder der er blevet gennemgået og vurderet til at have en høj grad af troværdighed. På den måde kan vores læsere og medlemmer altid vide sig sikre når de modtager information fra DKITS.

Fællesskab

Vi mener hos DKITS at det er et fælles ansvar at sikre det danske erhvervsliv og privatliv imod trusler og ubudne gæster. Derfor gør vi vores bedste for at kommunikere og efterleve en fælles indsats imod de IT-Kriminelle.

Ansvar

Vi sørger selvfølgeligt for at have det højeste niveau af integritet, i forhold til både vores læsere, vores medlemmer og vores samarbejdspartnere. Fra sociale medier til netbank, er vores data og vores digitale liv er en stor del af vores hverdag. Derfor er oplysning en sag vi tager alvorligt.

Effektivitet

Som de fleste nok er klar over, så er de IT-kriminelle desværre i dag, nogle af de dygtigste udviklere og kodere på jorden. Det betyder at en cybertrussel bevæger sig med lynets hast og at både oplysning og reaktioner skal være hurtige og præcise for at sikre danmarks IT.